Dogs Friend is opgericht in 2016 en bestond hoofdzakelijk uit het geven van privéles voor zowel basistraining en het ondersteunen bij honden met probleemgedrag. In 2017 vanuit de vereniging waar we zelf trainden gestart met het verzorgen van cursussen . Eind 2019 besloten we onze eigen hondenschool te starten . Gesteund door een fijne groep mensen hebben we dat op korte termijn kunnen realiseren in Vianen[N-Br] en sinds kort ook in Veenendaal.

Trainen met je hond bij Dogs Friend is er op gericht dat u het trainen als plezierig ervaart zodat u op welk niveau dan ook stappen maakt in een goede samenwerking met u hond. Of het nu gaat om een leergierige pup of eigenwijze puber , we kijken waar u staat in het leerproces en van daar uit bouwen we verder. Omdat ieder mens en dier een eigen karakter heeft en andere omgangsvormen kiezen wij ook niet voor groepslessen. Een combinatie die overprikkeld raakt gaat niets leren . Alles draait om aandacht en leertempo dat past bij de hond en zijn begeleider.

Binnen ons team hebben we 4 instructeurs voor gehoorzaamheid en probleemoplossende cursussen/trainingen en voor de werkproeven 3 pakwerkers.

We trainen in aanvang zoveel mogelijk met 1 á 2 combinaties per instructeur zodat we alle tijd voor de cursist hebben .

Jolanda Instructeur G&G IGP


John Instructeur G&G IGP Pakwerker


Renee Instructeur G&G IGP


Anne G&G IGP instructeur / pakwerker


Teun instructeur/ Pakwerker