• Puppy cursus Hoera een nieuwe pup in huis, dan bent u van harte welkom tijdens de puppytraining! Wat leren u en uw pup tijdens de cursus? We geven u uitleg en advies zodat uw en de pup een goede start maken. Aandacht voor het socialiseren met de omgeving, soortgenoten en geluiden. De hond leert de basisoefeningen Af, Zit, hier komen, Blijf, netjes mee lopen aan de lijn, sta, betasten en controle gebit oren ogen, schakelen van spel en prikkels naar rust.. Tevens bespreken we elke les uw vragen om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de opvoeding van uw pup.
  • Puber cursus Het vervolg op de puppycursus of komt je nieuwe hond als puber in huis dan ook is het belangrijk dat je deze goed begeleid en zelf de juiste tools hebt om dit in goede banen te leiden. Ook hier kijken we naar het gedrag van de hond en u kennis om van daaruit de lessen aan te passen zodat u leert om samen te werken met u hond. Het uitbouwen en verbeteren van de basisoefeningen alsook het wekelijks bespreken van u vragen.
  • Volwassen honden Opfriscursus, vervolgcursus, gedragsproblemen. Heeft u een volwassen hond dan ook is er de mogelijkheid om te trainen en een cursus te volgen. Heeft u bv. een herplaatser een gouden mand gegeven en wilt u de basis aanleren of wil je je vaardigheden opfrissen en of uitbreiden, vertoond je hond gedrag wat je onwenselijk vind of gewoon lekker bezig zijn. Er is heel veel bespreekbaar.